Studijski boravak u Tel Avivu

Studijski boravak u Tel Avivu
Ted Arison Medical Tower

Ted Arison Medical Tower

Sourasky Medical Center u Tel Avivu (Izrael) jedna je od vodećih svjetskih kirurško-onkoloških Klinika s iznimno dobro razvijenim multidisciplinarnim pristupom koja nudi vrhunsku dijagnostiku, savjetovanje, kirurške zahvate i praćenje onkoloških pacijenata. Kirurško osoblje sastoji se od vodećih stručnjaka i kirurga u pojedinim područjima. Sourasky Medical Center je dokazani centar izvrsnosti i jedan od glavnih referalnih centara za različita područja u kirurgiji.

Odjel abdominalne onkološke kirurgije je nacionalni referalni centar za operacije gušterače, jetre i žučnih vodiva (hepatobilijarna kirurgija), u kojoj se provode svi moderni kirurško-onkološki postupci kao što su peritonektomije i hipertermijska intraperitonealna kemoterapija, napredna laparoskopska kirurgija i transplantacijska kirurgija.

Osoblje je također intenzivno uključeno u znanstvena istraživanja u kirurgiji, uključujući i klinička, translacijska i temeljna istraživanja. Specifična područja istraživanja uključuju istraživanja nastanka karcinoma i njegovog širenja (metastaziranja).